Starterslening Dordrecht

Starterslening in Dordrecht nodig?

Starters op de woningmarkt kunnen bij de gemeente Dordrecht een starterslening aanvragen. Met een starterslening wordt het kopen van een eerste huis makkelijker. De starterslening is er speciaal voor starters, die hun woning met hun inkomen net niet kunnen financieren. De gemeente Dordrecht geeft je een extra lening boven op je hypotheek met NHG. Hierdoor ben je toch in staat om je huis te kopen! Bij Bakker Business weten we alles van de starterslening in Dordrecht. We helpen je graag bij het regelen van jouw eerste hypotheek en het aanvragen van de starterslening in Dordrecht.

Plan een kennismakingsgesprek

Je kunt een starterslening aanvragen als je:

  • een woning koopt in Dordrecht of deze op een andere manier in jouw bezit krijgt en

  • minimaal 1 jaar in Dordrecht woont of

  • minimaal 10 jaar van uw leven in Dordrecht heeft gewoond of

  • een aanstelling heeft bij een in Dordrecht gevestigd bedrijf of instelling en

  • tussen de 18 en 35 jaar oud bent op het moment van de aanvraag. De peildatum is de datum van binnenkomst van je aanvraag bij de gemeente Dordrecht en

  • nog geen woningeigenaar bent en dat ook niet eerder bent geweest en

  • zelf in de woning gaat wonen

Je kunt een starterslening krijgen tot maximaal 20% van de aankoopsom (max. € 250.000) met een maximum leenbedrag van €50.000,-.

Wil je een woning in Dordrecht met behulp van een Starterslening aankopen? Dan is het handig om eerst je mogelijkheden met ons te bespreken. Wij kunnen je vragen beantwoorden en daarnaast kunnen we ook andere mogelijkheden aandragen, die misschien nog wel gunstiger voor je zijn.

Meer weten over de starterslening in Dordrecht of persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op.