We realiseerden in 2020 twee wensen; een nieuw kantoor en een nieuwe bedrijfsactiviteit:

Bakker Makelaardij

Nieuw kantoor

Op 1 juni openden wij ons nieuwe kantoor aan de Vest, schuin tegenover La Venezia. Een geweldige plek in het hart van het centrum van de ons zo geliefde stad Dordrecht. Dit is de ruimte voor een nieuwe, frisse start.
Vanaf 1 december verwelkomen we ook een nieuwe medewerker op kantoor; Lianne Vis

Makelaardij

We waren er al een poos mee bezig maar nu is het officieel; makelaardij wordt toegevoegd aan onze bedrijfsactiviteiten. Na 20 jaar ervaring in hypotheken is dat een logische stap, het plaatje is nu compleet.
Het leuke van makelaardij is dat je in de huizen belandt. Daarbij mag je klanten begeleiden met de tips en tricks en alles wat er bij hoort. We krijgen door deze nieuwe activiteit ook weer een nieuwe flow in onze onderneming en dat geeft energie.

We bieden: 

  • Verkoop tegen een vast tarief
  • Keuze uit een Full Service of Basic Service pakket
  • Professionele fotoreportage
  • Plaatsing op Funda
  • Plaatsing op social media
  • Advies bij de onderhandelingen

Unique Selling Point

Er is sinds 2013 meer transparantie in de hypotheekmarkt en daar is de makelaardij ook aan toe. Daar gaan wij ons als makelaar onderscheiden; we werken met vaste tarieven. Ook krijg je een combinatiekorting als je een hypotheek afsluit in 2021.

Dus voor 2021: 

Allereerst de allerbeste wensen en voel je van harte welkom op een nieuwe plek, in een mooie representatieve ruimte, maar met de vertrouwde, betrouwbare dienstverlening die je van ons gewend bent.

Fijne feestdagen

Team Bakker Advies

Rob Bakker
Marija Bakker
Lianne Vis

Kantoor: Vest 179
Tel: 06 46 21 11 65
Mail: info@bakkerbusiness.nl
makelaardij@bakkerbusiness.nl