Inkomen - Verzekeringen

InkomensverzekeringenVoordelen
Arbeidsongeschiktheidsverzekering
  • een uitkering als u door ziekte of ongeval niet meer kunt werken
  • een eerlijke premie: afgestemd op uw eigen werkzaamheden
Overlijdensrisicoverzekering
  • de zekerheid voor uw nabestaanden dat zij kunnen financieel rondkomen
  • dekking op uw eigen leven, dat van uw partner of beiden
Gezond Werkplan
  • arbeidsongeschiktheid is altijd verzekerd
  • loon en andere financiële risico’s worden doorbetaald
Ziekteverzuimverzekering
  • Hulp bij verzuimbegeleiding en re-integratie.
  • Zekerheid dat u aan uw wettelijke verplichtingen voldoet

Waarin wij geloven

Wij voelen ons verantwoordelijk voor de financiële bewustwording van mensen. Daarom bieden wij begrijpelijke oplossingen, in een eerlijke dialoog. Zo kunnen klanten zelf keuzes maken voor hun financiële toekomst en die van hun werknemers.

Wij geloven dat je een goede pensioenregeling samen maakt. Het brede producten- en dienstenassortiment van ons kantoor biedt tal van mogelijkheden om aansluiting te vinden bij uw wensen. De weg naar een toekomstbestendige, flexibele collectieve pensioenvoorziening is idealiter een weg die samen bewandeld wordt, door u & ons kantoor

                Lees meer over waarin wij geloven        

Welke pensioenregeling past bij u? 

De pensioenwereld verandert. Net als de wensen en eisen die u stelt aan een pensioenregeling. Hierop aansluitend innoveert ons kantoor met haar producten- en dienstenassortiment voortdurend. Het resultaat? Een overzichtelijk aanbod van pensioenproducten, die u desgewenst modulair kunt koppelen aan aanvullende diensten. Op zoek naar nog meer maatwerk? Dan ontwikkelen we een product vanaf de tekentafel. Voor iedereen de ideale balans tussen zekerheid en betaalbaarheid.

 

                Lees meer over onze oplossingen        

Uitvoering van A tot Z 

Uitvoering

Het is ons helder. U wilt zo min mogelijk gedoe met de uitvoering van een pensioenregeling. Juist daarom selecteert u een goede pensioenuitvoerder. Ons kantoor is gewend alles van A tot Z te regelen. En als wij zeggen van A tot Z, dan menen we het ook.

                Lees meer over onze werkwijze        

Communicatie

Werknemers zien hun pensioentoekomst versoberen. Bovendien krijgen ze steeds meer risico's en eigen verantwoordelijkheden in de schoenen geschoven. Communicatie vormt de sleutel. Ons kantoor geeft uw medewerkers inzicht in hun pensioen. En biedt hen concrete handvatten om adequaat te handelen

 

      

Website ontwerp en realisatie: diezign; fullservice reclamebureau & grafische vormgeving - Copyright 2012